top of page
Buscar
  • Foto del escritorPaula del Campo Cabrer

Educació per a tots

L'Agenda 2030 són 17 propòsits a aconseguir l'any 2030 per aconseguir la pau i el benestar de tots els habitants del planeta. Aquests 17 propòsits són els anomenats ODS creats com a cridada d'atenció urgents a tots els països, fent veure que és essencial actuar ja per poder posar solució a molts dels problemes actuals. Tracten temes molt diversos, i entre ells hi ha l'educació de qualitat.


L'educació és la base per sortir de la pobresa, ja que permet un augment salarial. Tot que en els darrers anys s'ha aconseguit un gran avanç en l'escolarització, el 2018 encara hi havia uns 260 milions d'infants sense accés a l'educació, segons les Nacions Unides.


Molts d'aquests infants són originaris de l'Àfrica Subsahariana, i també en zones afectades per conflictes, que s'estima que són un 50% dels infants.Amb l'Agenda 2030 s'espera que per aquest any tots els infants puguin tenir una escolarització gratuïta i de qualitat. Es voldria aconseguir que tots ells adquirissin uns aprenentatges efectius i que els resultin útils pels seus contextos.


Per tant, es voldria arribar a tenir una educació equitativa i igualitària sense dependre del sexe. Per això, és necessari construir instal·lacions educatives a tots aquells llocs que no disposen d'aquests avantatges.


A més, en un futur es vol aconseguir que les TIC arribin als països en desenvolupament, perquè ajuden a adquirir moltes habilitats diferents útils pel dia a dia. Mentrestant, es podria fer mitjançant treballs manuals, per exemple, amb docents qualificats que els ho puguin explicar.








3 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page